Nejlevnější nabídky (2)
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
Foss FV
- Bez defektů celou sezonu :-)
- Splňuje vše, co výrobce deklaruje a slibuje (nebudu kopírovat, nebo zkoušet hledat všechny benefity tohoto výrobku, takže za mě především: Hmotnost, vysoká odolnost proti proražení, velmi snadná aplikace samolepicích záplat v případě defektu propíchnutím, možnost zatavení jakýmkoliv zapalovač v případě, že záplatu nemáte...)
- Po nahození těchto duší už drobné defekty od trnů opravdu neřeším a i s velkým hřebíkem v plášti se dá bez problémů dokončit celodenní vyjížďku.
- Tyto duše je potřeba pravidelně (cca 1x týdně) dofukovat.
, zakoupeno v BIKESPORT.cz
, zakoupeno v Urban Sport
, zakoupeno v KOLO a SPORT
Parametry produktu
Popis produktu
TPE samoopravovací duše Foss - galuskový ventil materiál.: makromolekulární termoplast TPE - recyklovatelný úspora váhy oproti tradiční duši až 30% například při propíchnutí hřebíkem se duše FOSS neroztrhne, ale v místě průrazu se snaží vrátit do původního stavu a tím se výrazně zpomalý únik tlaku z duše, takže je možné bezproblému dokončit vyjížďku nebo závod
Defekt je černá můra všech závodníků i turistů. Dokáže připravit jezdce o vítězství i zkazit náladu na vyjížďce v přírodě. firma FOSS, použila na výrobu duší místo tradiční gumy makromolekulární termoplast TPE.
Sami testeři prohlašují: „Duše FOSS plně splnily naše očekávání. V inovované verzi, můžeme říct, že téměř stoprocentně. V každém případě jsou mnohem lepší než tradiční duše z gumy. Pokud s nimi budete jezdit, můžete se cítit bezpečněji a mít jistotu, že jen tak nějaký drát nebo hřebík vás nezastaví. Pokud někdo používá duše, a z nějakého důvodu nechce jít do bezdušového systému (UST), měl by o této možnosti vážně uvažovat.“
- Pro opravu duše existují dvě řešení: buď samolepící fleky, nebo zahřátí plamenem v místě defektu a následné stlačení prostoru díry k sobě.
- hmotnost: 168g ( váženo)
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
Foss FV
- Bez defektů celou sezonu :-)
- Tyto duše je potřeba pravidelně (cca 1x týdně) dofukovat.
, zakoupeno v BIKESPORT.cz
Doporučuje produkt
S klasickými dušemi jsem měl defekty téměř při každé jízdě. Píchlé i utrhané ventilky. S Fosskami zatím od začátku sezóny nula :-) Koupil jsem teď další do zásoby kdyby už nebyly... Pak už jedině přejít na bezduše.
, zakoupeno v KOLO a SPORT
, zakoupeno v Urban Sport